Vähän toiletti asiaa...

Muutama kuva meidän puuterihuoneesta eli pikku WC:stä.
 

Emme ole tehneet mitään remonttia asuntoon, vaikka toisin kohdin sellaista kyllä surkeasti tarvitsisi. Mies on ilmeisesti sitä mieltä, että ensin laina pois ja sen jälkeen katsotaan remonttiasiat. Onneksi siihen ei mene kuin muutamia vuosia.
 

Tuon tekstin sain vihdoin ja viimein ostettua Sateenkaarentaan putiikista Äänekoskelta. Tausta hämää, teksti on valkoisessa ovessa.

 

Vessan kahta seinää kiertää kaapit. 2 peilikaappia ja kolmannessa puiset valkoiset ovet.
Kaappien päällä on reilusti tilaa ylöspäin. Päätyseinän peilikaappi on sen verran syvä, että sen päälle sain laitettua korkean lintuhäkin pois jaloista.

 

 

Rakastaa saippuoita, kuten kuvasta näkyy. Hieman on vain pienenlaiset varastot tällä hetkellä.

 

Siinä kuvia kylppäristä. Ei ole oikein muuta julkaisukelpoista kohtaa sieltä.
Kylpyhuoneessa on 2 kaappia seinällä ja toinen tietysti peilikaappi.
Meillä on kylppäri kuuma kuin sauna, siivoojatkin valittavat siitä.
Mies ei anna pienentää lämpöä, kun lattialämmitys ja pyyhekuivausteline seinässä eivät kuluta sähköä vaan ovat vesilämmiteisiä. Lattia pitää kuivua nopeasti. Siispä hikoillaan.

Minulla on kaksi vanhaa pyykkilautaa, joista toisen voisin maalata valkoiseksi ja sijoittaa sen kylpyhuoneeseen. Siitä sitten kuvia aikanaan.


 

Siinä kuva suomalaisten oudosta tavasta ilmoitaa ääneen, koska menee vessaan. En tiedä tehdäänkö missään muuallapäin maailmassa samaa.Kiitoksia kommenttinsa edelliseen postaukseen jättäneille, vierailijoille ja lukijoille!!


Aurinkoista elokuun viikonloppua kaikille :)