Arvonta

 

Nyt se lupaamani arvonta sitten on. Kävijämäärä on ylittänyt 10.000 ja lukijamäärä on 103. Tälläisiin lukemiin en olisi ikinä uskonut pääseväni. Kiitos siitä kuuluukin ainoastaan teille uskolliset lukijani ja vierailijani. Mietin palkintoa pitkään ja koska käsityö/tuunaus-rintamalla on ollut täysin hiljaista, oli pakko turvautua valmiisiin tuotteisiin.

 

Pääpalkintona on Riviera Maisonin tarjotin ja 4 kpl kankaista lautasliinaa renkaineen.
Kävimme tänään palkintoja ajatellen ostoksilla Sisustus Satiinissa. Se on kerrassaan ihana sisustusputiikki täällä Jyväskylässä. Sinne kannattaa poiketa, jos on täälläpäin liikenteessä.
Arvon tälläkin kertaa 2 palkintoa, joista toinen on lohdutuspalkinto.

 

Tämä toinen palkinto on Riviera Maisonin pyöreä sangallinen pienehkö kori, jonka sisältö on kerätty omista tavaroistani.

 

Sisältöön kuuluu 2 vanhaa valkoista puista lankarullaa, luonnonvalkoista kapeaa pitsiä, pellavan väristä kapeaa puuvillanauhaa, luonnonvalkoista puuvillanauhaa jossa ranskalaista tekstiä, kolmea leveyttä puuvillanauhaa, jossa liima toisella puolella ja ruskea moneen kertaan tarttuva teippi, jossa on kirjoitusta.
En ole mitannut yhtään näistä, mutta ei niissä ihan vähääkään ole. Ajattelin laittaa tälläisiä mukaan, koska blogit ovat täynnä taitavia käsityöihmisiä.

Säännöt ovat ne tavalliset; 1. kommentoinnista tähän postaukseen = 1 arpa
2. jos liityt lukijaksi tai olet jo lukijani = lisäarpa (pitää olla maininta, että on lukija)
3. jos linkität blogiisi kuvan kera = on lisäarpa (tästäkin maininta). Yhteensä voi saada 3 arpaa.
Anonyymit, laittakaa nimimerkki!
Arvontaaika loppuu maanantaina 24.5. Kaikki mukaan!!!


Kiitokset Jaanalle blogista Koti Kainuunkadulla tästä aurinkoisesta tunnustuksesta! Olen otettu tästä huomionosoituksesta. Tuli ihan tarpeeseen, olen nimittäin ollut niin kamalassa flunssassa vapunpäivästä lähtien. Kamala yskä vielä repii keuhkoja. Kiitokset Jaanalle vielä.
Haluan laittaa tätä auringonpaistetta eteenpäin Tuksulle blogiin Wanha Mummula, Tuirelle blogiin
Kuulasta ja kepeää, Sarpalle blogiin Valkoisten ruusujen koti sekä JaanaElinalle blogiin Aika on taikaa. Kaikki blogissani vierailevat ovat kylläkin ansainneet tämän tunnustuksen. Ottakaa mukaanne auringonpaistetta!!

 

Tähän kuvaan on hyvä lopettaa ja toivottaa hyvää Äitienpäivää kaikille äideille!!


Kiitos lukijoille, kommentoijille ja vierailijoille!!


Mukavaa viikonloppua kaikille :)