...suvituulen minä kutsun kuulen...

 

Tässä minun Mårbackan-pelakuuni parvekkeella. Se on paljon hyvinvointisempi, kuin ne halvat valkoiset, joita ostin aiemmin. No, nekin pääsivät parvekkeelle ja minusta vähän tuntuu, että voivat jo paremmin. Kaikki istutukseni ovat myöskin päässeet olkkkarin partsille. Siellä ne saavat oikeaa aurinkoa, kun ikkunoita on pakko pitää auki. Ovat vahvistuneet oikein reilusti.

 

Olen pitänyt tässä pakkotaukoa muutaman päivän. Kaaduin perjantaina aamupäivällä pahasti vasemman polveni. En ole pystynyt istumaan tietokoneen ääressä tuon kipeän kinttuni kanssa.
Röntgenissä ei ollut murtumia, mutta nestettä oli. Lääkärin mielestä sitä ei kannattanut poistaa, koska oli infektioriski olemassa. Kipu olisi lähtenyt punkteeraamalla, mutta nyt sitten syödään särkylääkettä.
Polvi on mustelmilla, turvoksissa ja kipeä. Kahden viikon päästä lääkäriin tutkittavaksi, koska nyt ei jalan kipeyden vuoksi voinut tutkia. Ilmeisesti huusin riittävästi, että uskoivat.
Minä olen näemmä erittäin onnettomusaltis silloin, kun mies on reissussa. Tuli viimeyönä kotiin ja tänään olimme Kävelykadun kirpputorilla. Ihmiset myyvät omia tavaroitaan kadulla. Valtavasti oli myyjiä ja tehtiin löytöjäkin. Niistä myöhemmin.
Olin eka kertaa ulkona kaatumisen jälkeen. Kyllä nyt jomottaa jalkaa. Liikaa käveltiin ilmeisesti.

 

Tässä viime kesänä ostamiani kenkiä kesäksi. Pidän sandaalien lisäksi citylenkkareista ja loafereista. Lempparini ovat nuo mustat kiiltonahkaiset Höglin citylenkkarit, joissa on Swarovaskin kristalleja. Ovat todella hyvät jalassa. Melkein kaikki kengät on ostettu Donnasta.
Mutta, nyt on suuri mutta.
Jalkani ovat edelleenkin niin turvoksissa, etteivät tahdo millään mahtua näihin viimekesäisiin kenkiin.
En henno silti vielä luopua näistä, odotan ihmettä tapahtuvaksi. Jospa ne alkaisivat vaikka hoitaa tätä turvotusasiaa, kun menen parin viikon päästä lääkäriin. Toivon ainakin niin.

 

Kaiken lisäksi moniin kenkiin on ostettu laukkukin.
Hiukan harmittaa. Minulla menee kengät useamman vuoden, jos vain ovat hyvät jalassa ja tykkään niistä muuten.
Silti teen silloin tällöin hutiostoksia. Olen vienyt jonkin verran kenkiä ja laukkuja siskolle Poriin.
Nyt on Prinsessakin sitten vienyt ekat käyttämättömät citylenkkarini. Hopean väriset ja mukaan laitettiin tietysti samanvärinen laukku. Vähän oli ollakseen.


 

Täällä on upeaakin upeammat kesäkelit. Tänään oli +30 astetta ulkona ja minusta se oli jo vähän liikaa. Nyt koivut vihertävät jo kunnolla ja pensaissa on lehdet. Tämän hetken vihreä on kaikken kauneimman väristä vihreää. Lehdet tummuvat sitten ajan myötä.
Kesä tulla putkahtaa joka vuosi yllättäen, parissa päivässä.
Meillä on sisällä ristiveto koko ajan. Molemmilla parvekkeilla on pakko pitää ikkunoita auki, samoin joka huoneessa.


Kiitos uusille ja vanhoille lukijoille, kommentoijille ja vierailijoille!!


Kauniita kesäpäiviä kaikille :)