Pieni vuodatus

 

Meillä on olohuoneessa kirstun päällä kylvämiäni siemeneniä ja juurrutettuja kukkia.
Aivan tälläistä pienimuotoista. Valkoiset Mustasilmäsusannat ovat jo hyvässä alussa ja niitä riitti kahteen purkkiin.
Ensimmäinen valkoinen tuoksuhernekylvös epäonnistui. Uudet ovat jo pukkaamassa pientä alkua esiin.
Löysin myös matalaa punaista tuoksuhernettä ja sekin näyttää jo hieman pieniä alkujaan. Korkeus näillä on vain 15cm.

 

Nyt pieni vuodatus.
Eräässä blogissa pidettiin hassuna, että on olemassa blogeja, joissa esitellään vaan astioita ja ostoksia. Näitä astioiden esittelyjä on ollut nyt vähän enemmänkin ja minusta se on ihan ok, jos joku niin haluaa tehdä.
Kirpputorilöydösten katselu on minusta ainakin tosi mielenkiintoista. Näkee upeita ostoksia ja sellaisia tavaroita ja esineitä, joita ei ole tiennyt olevan olemassakaan. Kirppariostoihin liittyy myös usein tuunaus. Eli ei esitellä pelkkiä ostoksia.
Enkä usko, että kenenkään koko blogi on sellainen,että se kertoo vain ostoksista tai astioista.
Minä olen esitellyt astioitani ja ostoksiani. Mutta kyllä minun blogini sisältää muutakin kuin ko asioita.
Jotenkin koin silti tuon arvostelun piikittelynä, koska se tulee omasta "blogipiiristä".
Minulle ei tulisi mieleenkään alkaa arvostelemaan kenenkään postausten aiheita.
Meillä ei tehdä remonttia, joten siitä ei voi kertoa. Tällä hetkellä olen sellaisessa kunnossa, etten saa tehtyä käsitöitä tai tuunauksia. Meillä ei ole pihaa, josta riittäisi juttua. Ym, ym...

Nyt minäkin tiedän millaista on kun nurkan takaa puukotetaan selkään. Mutta asiahan ei ole minun häpeäni, vaan toisen osapuolen. Piste.

 

Elämäni ensimmäinen laventeli. Tässä se on keittiön pöydällä kuvattuna, mutta oikeasti sitä pidetään parvekkeella. En tiedä miten sitä kasvatetaan ja voiko sitä pitää sisällä. Tämänhän pitäisi tuoksua voimakkaasti, mutta minulla taitaa olla vielä sen verran flunssaa, etten haista mitään. Katsotaan, miten pärjään sen kanssa.

 

Perenna kerrostalon parvekkeella. Ihan järkevää. Mutta oli niin kaunis unikko, että pakko oli laittaa ostoskärryyn. Täytyy viedä pois, jos näyttää ettei se viihdy ollenkaan parvekkeella purkissa.
Näitä värikkäitä orvokkeja viedään makkarin eli Prinsessan parvekkeelle. Mutta tuo punainen unikko on niin kiva väriläiskä olohuoneen vaalealla parvekkeella, että se saa jäädä sinne.


Kiitokset uusille ja vanhoille lukijoille, kommentoijille, arvontaan osallistuneille ja vierailijoille!!Aurinkoista viikkoa kaikille :)Muistakaahan osallistua arvontaan!!