Blogitaivaan tähdet

Koska kamera meni sököksi syyslomalla enkä voi ottaa/näyttää kuvia, niin nythän on oiva tilaisuus kertoa teille, mitä blogeja itse seuraan ;) Oikeasta sivupalkista osa niistä löytyykin ja kun bloggerin käyttäjäraati sivulta tarkistin, niin olen itse kirjautunut lukijaksi 96 blogiin. Hopsansaa -- yllättävän monta! Vakituisesti seuraan ehkä kuitenkin noin 25-30 blogia eli aina kun uusi juttu tulee eetteriin, niin pinkaisen oitis lukemaan, jos vain olen koneen ääressä. Netti on nykyisin liki 24/7 ulottuvilla, sillä läppärin lisäksi pääsen myös kännykällä surffaamaan. Kuvat aukeavat kännykässä melko hitaasti, joskus en jaksa jäädä niitä edes odottelemaan, mutta tekstit on kätevä lukaista + omaan blogiin tulleet kommentit hyväksyä kännykällä. Sisustuslehtien selaaminen on tämän vuoksi jäänyt parin viime vuoden aikana vähemmälle, sillä blogeja lukemalla pääsee erinomaisen hienosti jyvälle sisustuksen uusimmista virtauksista ja kaikesta kiinnostavasta. Lehden mennessä painoon moni juttu on jo nimittäin blogeista tuttu -- joskus jopa aikapäiviä sitten.
Mutta sitten asiaan eli mitkä ovat omia suosikkiblogejani. Paremmuusjärjestystä ei tässä kategoriassa ole, sillä seuraavaksi mainitsemani blogit ovat kaikki omalla tavallaan mukaansa tempaavia:

  • Kaikkein kauimmin olen tainnut seurata Hanniksen eli nykyisen Toukokuun tytön blogia. Hanniksella tuntuu intoa ja energiaa riittävän, vaikka neljä "pojankoltiaista" siellä häslää arjessa mukana. Blogi on ulkoasultaan nuorekas ja helppolukuinen + extrana talonrakennus, jonka käänteitä seuraan mielenkiinnolla ja odotan heidän muuttoaan uuteen kotiin lähes yhtä innokkaasti kuin joulupukkia ;)

  • RuusuTapetilla blogia kirjoittaa kahden pojan äiti Nanna, jonka elämänkatsomusta, hauskoja edesottamuksia, sisustusideoita ja rempseää kielenkäyttöä on ilo seurata. Nanna ei pelkää tarttua aiheeseen kuin aiheeseen, jos se vain jollain tasolla puhuttelee häntä. Nanna ja Hannis myös linkittyvät toisiinsa in the real life, joten lukijana on mielenkiintoista seurata esim. heidän Köpiksen reissunsa saldoa kahdesta eri näkövinkkelistä.

  • VaniljaHouse blogiin olen viehättynyt juurikin siksi, että jaamme blogin kirjoittajan Niinan kanssa rakkauden viisisakaraiseen tähteen. Löysin tieni Niinan blogiin aikoinaan ihan sattumalta, mutta päätin jäädä pysyvästi. Joka kerta siellä vieraillessani inspiroidun kivoista kuvista ja niiden tunnelmasta! Blogin ulkopuolellakin ollaan vaihdettu ajatuksia ja moni asia tuntuu yhdistävän meitä.

  • Sama ihmeellinen yhdistävä tekijä on minulla ja Syrup & Honey blogin Marialla. Jokin ihme lanka on sitonut elämämme yhteen ja ollaan vaihdettu paljonkin ajatuksia  blogimaailman ulkopuolella. Marian valkoista kotia, tunnelmakuvia ja sisustustyyliä on myös ilo seurata. Varma maku + ripaus luksusta arkeen = Toimii! Tänä vuonna aiomme myös treffata livenä viimeistään glögimukin ääressä.. Jänskää!

  • Kotoisaa arkea blogin Helin tapasin sattumalta tänä kesänä Ikeassa. Jokusen kerran vaihdoimme katseita huonekalujen välissä ja sitten Heli yllätti kysymällä, että "mahdatkohan olla Sally" ;) Hihhih, pieni tämä maailma! Ja ihme juttu, että joku mut oikeesti tunnistaa ton blogin yläreunassa olevan peukalonpään kokoisen kuvan perusteella. Helin elämänmakuiseen blogiin tutustuin vasta viime vuoden lopulla, mutta koukkuun jäin ja jännityksellä nytkin odotan, että mihin elämänkiemurat häntä kuljettaa..


Myös aakkosjärjestyksessään näitä blogeja seuraan vähintäänkin antaumuksella:
Mutta sitten on myös niitä, joiden seuraamisen olen jättänyt vähemmälle/ kokonaan, sillä blogit ovat muuttuneet liian ammattimaisiksi, kirjoittajat menneet esim. Indiedaysiin jne :/ Ei niistä sen enempää, mutta monessa blogissa se "juju" piilee juuri niissä elämän makuisissa teksteissä, eikä ole niin väliä kieliasulla ja kuvien resoluutiolla. Mutta hei, suosittele mulle uusia blogituttavuuksia tai mainosta vaikka omaasi ;) Annetaan hyvän kiertää!
Mikä on sinun blogitaivaasi nouseva tähti tällä hetkellä?


-Sally-