Sohvaperuna tahtoo oman työpisteen!

Mitähän mä oikein ajattelin? Vai ajattelinko mitään? Olen nimittäin nyt elokuusta asti pyörittänyt sisustusalan opintoihini liittyviä papruja ja tehtäviä niin sanotusti "polven päällä" eli sohvalta käsin. Tuloksena kammottava sekamelska olkkarissa! Järkkyä! Lattialla ja pöydillä puolen metrin pinot lehtiä/esitteitä/matskuja.... mutta kun jonnekin kaikki inspiraatiokuvat, värimallit ja sisustuslehdet täytyy voida levittää. Ja sitten taas kerätä pois. Levittää, kerätä, levittää, kerätä... Kuin päättymätön desimaalikehitelmä! Huoh.  


Kaivelin omia kuva-arkistojani saadakseni ideoita työpisteen luomiseksi ja huomasin, että tämän vuoden asuntomessuilla tulin kuvanneeksi vain kaksi työhuonetta (mulle Kokkolan asuntomessut olivat ehkä enemmän juuri sisustus- kuin asuntomessut, ihan elämäntilanteesta johtuen, kun omat talohaaveet ovat vielä hyllyllä). Mutta nämä kaksi työhuonetta olivatkin melkoisia namupaloja:

-1-

-2-

Vuosi sitten eli Kuopion asuntomessuilla 2010 olin kuvannut työhuoneita selvästi enemmän, kun oma talomme oli myynnissä ja kaipasin ideoita ja vinkkejä sisustamiseen. Tässä muutama ihanuus sieltä:

-3-

-4-

-5-


-6-


Onko joku näistä sinun suosikkisi?


Kokonaista huonetta en tällä kertaa saa meillä käyttööni, mutta meinaan kuitenkin luoda oman työnurkkauksen papruilleni. Havittelemani tila sijaitsee yläkerran aulassa ja on kooltaan noin 1,5 x 3,5 metriä. Kaikki toiminnot pitää sijoittaa yhdelle seinälle, sillä tilan läpi pitää mahtua myös kulkemaan.

-Sally-