ARVONTA

Blogin lukijamäärä pyörähti viime viikonloppuna uudelle sataluvulle. Hei vaan kaikille ja tervetuloa mukaan!

Nyt on lupaamani arvonnan aika!

  • Mukaan pääset klikkaamalla itsesi lukijaksi + kirjoittamalla tämän jutun kommenttiboksiin, mistä saat virtaa näin tammikuun pimeällä eli mikä/ mitkä asiat pitävät sinut pirteänä! Eli jos olet jo vakkarilukijani, käy jättämässä terveisesi kommenttilaatikkoon, jotta olet mukana. Ja mikäli et ole vielä kirjautunut lukijaksi, voit tehdä sen blogin oikean reunan sinisestä napista "liity tähän sivustoon" (tätä varten tarvitset google-tilin, omaa blogia sinulla ei tarvitse olla).
Arvontapalkintona tämä -Home Sweet Home- taulu.


  • Arvonta-aikaa on 19.-25.1.2012 ja keskiviikkona 25.1.2012 klo 18.00 mennessä osallistuneiden kesken arvotaan yhdelle onnelliselle tämä ainutlaatuinen Home Sweet Home tikkaustaulu!

  • Kommentoimalla saa yhden arvan, mutta extra-arvan voi halutessaan tienata, jos linkittää arvonnan blogiinsa (muistathan mainita, jos linkität, niin tiedän tuplata voittomahdollisuutesi ;). Ja ulkosuomalaisille tiedoksi, että tällä kertaa myös ulkomailla asustavat voivat osallistua arvontaan.


Tikkaustauluja valmistaa pohjalaisella ammattitaidolla hyvä ystäväni Jaana, jonka uuteen blogiin pääset tutustumaan tästä. Myös Jaanalla on lukija-arvonta käynnissä eli sinne vaan klikkailemaan! Viekäähän Sallyltä terkkuja ;)  Näitä Jaanan valmistamia  tikkaustauluja muuten myy esim. Lundagård nettikauppa Purmossa ja Jaana tikkaa tauluja myös tilaustöinä itse haluamallasi tekstillä. Kesäaikaan tikkaustauluja sekä ihastuttavia nappisilmänalleja ja wanhaa tavaraa voi ostaa Jaanan pihapuodista nimeltä Matilda. Tämäkin arvontapalkinto on tilaustyö ja ajattelin tilatessani juuri sinua, lukijani. ♥ Siksi taulu on valkoinen ja Sallyn "tavaramerkkinä" siinä komeilee tietenkin tähti ;) Pihapuodin yhteystiedot ja kuvia valmiista tauluista löydät täältä. Itselläni näitä tikkaustauluja on jo useampia eri teksteillä eli olen ihan hurahtanut näihin ;)
Perjantain ja lauantain mä istun koulunpenkillä, joten toivottelenkin jo nyt
hyvää loppuviikkoa ja viikonloppua!
Niin ja arpaonnea tietty ;)

-Sally-
Huom. Alimman kuvan tikkaustaulut ovat Sallyn omia eivätkä liity tähän arvontaan.