Vuosi 2011 haaste

Viime viikolla White and Fresh blogin Inanaa haastoi mut mukaan listaamaan 10 parhainta, hauskinta, ihaninta, kamalinta mutta mieleenpainuvinta muistoa ja tapahtumaa vuodelta 2011. Ja ehkä myös toiveita, odotuksia ja miksei lupauksia tälle uudelle vuodelle 2012. 

Viime vuosi on saatettu hienosti muistoihin ja tämä vuosi 2012 on vielä edessä, houkuttelevana kuin koskematon hanki. Mä olen ihmistyyppinä sellainen, että rakastan seikkailua ja tuntematonta, siksi pidän vuoden vaihtumistakin kivana porttina uuteen. Tähänastisen elämäni aikana olen huomannut, että mieleenpainuvimmat jutut ovat omalla kohdallani tapahtuneet useimmiten siellä, minne elämä on kulloinkin kuljettanut. Eli alkuperäisen asian mentyä myttyyn, onkin auennut uusia ovia, tullut eteen uusia mahdollisuuksia. Pettymyksen ja epäonnistumisen hetkellä pieni ihminen kuitenkin miettii, miksi tämänkin piti tapahtua, mutta jälkikäteen ymmärtää, että kaikella on tarkoituksensa. Ja siinä se pointti onkin. Tykkään rikkoa rutiineja ja  heittäytyä rohkeasti elämän kuljetettavaksi. Antaa sen näyttää, että asioilla on taipumus järjestyä ja että elämä kantaa - kunhan vain itse uskaltaa heittäytyä!Mutta kurkistetaanpa vielä lähimenneisyyteen. Siispä kuten Oscar-gaalassa konsanaan, niin tässä mun 2011 vuoden oman naispääosan parhaat/pahimmat esitykset seuraavissa kategorioissa (onks paukkumaissit valmiina ;)

Hauskimmat
 • Suomi voitti lätkän maailmanmestaruuden - ja katsoin kuinka isot miehet itki onnesta!
 • Tämän blogin kautta tavatut uudet tuttavuudet - myös livenä.
 • Kuten ex-tempore Heli kesällä Tampereen Ikeassa: "Mahdatkos olla Sally?"
 • Käytiin Kokkolan asuntomessuilla ja ihastuttiin yhteen tiettyyn talomalliin. Hauska "deja vu" eli tuntui kuin oltais tultu kotiin ;)

Ihanimmat
 • Meistä tuli pienen Patrik-pojan kummeja.
 • Pääsin opiskelemaan sisustussuunnittelua. Jee!
 • Löysin kotiäitivuosien jälkeen itselleni kivan työpaikan.

Kamalimmat
 • Rutiinitarkastus muuttui painajaiseksi, kun gyne löysi oikeasta rinnastani kyhmyn. Kirjoitin siitä täällä. Mammografia ja ultraäänitutkimus antoivat onneksi puhtaat paperit. Oma mieli ajeli kuitenkin viikon verran vuoristorataa (oliks tää tässä, ikää vasta 40v, pienet lapset ja elämä kesken).

Mieleenpainuvimmat
 • Saimme keväänkorvalla talomme myytyä ja muutimme kesällä uuteen kotikaupunkiin.
 • Kun vanhin tyttäreni painoi ylioppilaslakin päähänsä, meidän elämämme kannettiin muuttoautoon.
 • Haaveiden perässä lähdettiin ja sillä tiellä siis ollaan..


Mä antaisin vuodelle 2011 neljä tähteä viidestä. Täydet viisi tähteä on varattu tälle vuodelle 2012.

Muistakaas hei käydä osallistumassa edellisen postauksen blogiarvontaan. Voittaja selviää ihan pian!


-Sally-
Tollasen omannäköisen leffajulisteen voi tehdä täällä.
Ja pakkaspäivän hauskoja kuvakikkailuja voi kokeilla vaikka klikkaamalla itsensä tänne.
Have fun!