I grått humør!

Er det noen som tror jeg er trist til sinns med denne overskriften? 

Det er jeg slett ikke - men er allikevel i et grått humør!  
Grått er neimen ikke trist - det er stilig og lekkert!


I garasje og kjeller venter flere møbler som skulle vært pusset opp, så nå er det tid for å rulle opp ermene og ta fatt.  Det er faktisk utrolig deilig med kreative planer etter julen!  

Her hjemme hos oss kaster vi julen ut lenge før 20. dag jul - juletreet er allerede forvist til terrassen og juleduker og nisser forsvinner en etter en i disse dager.  Jeg er alltid veldig klar for noe nytt etter jul - det samme skjer år etter år.  

Jeg har allerede vært på utflukt i diverse interiør og møbelbutikker og funnet grå nyanser og fargekoder som jeg vil prøve ut.  Med lommen full av fargeprøver i grått legger jeg de på grå møbler jeg liker og noterer på den hvor jeg har funnet dem og hvilket møbel det var.  Slik får jeg ideer og inspirasjon som jeg kan videreføre i malerommet vårt i kjelleren!  

To forskjellige spann med nydelige grå farger bare står nå og venter på å bli åpnet.  

Vi er litt leie av for mye hvite møbler nå, den hvite perioden har vart lenge!  Fra Frankrike har jeg med mange inntrykk av møbler og fargekombinasjoner.  Der er faktisk grått og rødt en gjenganger.  Det blir nok blant annet noen grå stoler med rødt trekk om ikke lenge tenker jeg. 

Se ikke bort fra at det kommer mange "male"-innlegg fra meg i tiden som kommer - vi har da så smått begynt allerede....(Bildene i innleggene er fra google søk og diverse sider - de to nederste er fra malerommet vårt)
.